Jusman Syafii Djamal: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(ganti kat using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
}}
 
'''Jusman Syafii Djamal''' (miyos ing [[Langsa]], [[Acèh Wétan]], [[28 juli]] [[1954]]) inggih punika tilas Mentri Perhubungan,<ref name="internet2">{{id}}[http://www.tempo.co/hg/bisnis/2010/12/18/brk,20101218-299820,id.html ''Jusman Syafii Djamal Gusur Tanri Abeng''] dipunundhuh tanggal 24 September 2011)</ref> ingkang njabat nalika tanggal [[9 Mei]] [[2007]] minangka gantosipun mentri perhubungan ingkang sadèrèngipun dipunjabat déning [[Hatta Rajasa]] wonten ing Kabinét Indonésia Bersatu.<ref name="internet1">{{id}}[http://kepustakaan-presiden.pnri.go.id/ministers/popup_biodata_pejabat.asp?id=585 '''Jusman Syafii Djamal'''] dipunundhuh tanggal 24 September 2011)</ref>
Sasampunipun lulus Teknik Mesin Jurusan Panerbangan [[Institut Teknologi Bandung]] taun [[1982]], Jusman nyambut damel ing [[IPTN]] (sapunika PT. Dirgantara Indonésia) minangka "Junior Aerodynamist" ing bidhang komputasional kanggé ngétang dhistribusi gaya Aerodynamika [[motor mabur|motor miber]] jinis CN-235. Jusman lajeng dipuangkat minangka insinyur [[Aerodinamika]].<ref name="internet1"/> Salajengipun ing taun [[1989]]-[[1995]], Jusman dados ''Project Engineer'' motor miber jinis N-250.<ref name="internet1"/>
 
 
== Pranala njawi ==
{{id}}[http://kepustakaan-presiden.pnri.go.id/ministers/popup_biodata_pejabat.asp?id=585 '''Jusman Syafii Djamal''']
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:Mantri Transportasi Indonésia]]
[[Kategori:Lair 1954]]
 
 
{{stub}}
11.296

besutan