Kampus: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451
(→‎top: éjaan using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
'''Kampus''' ya iku panggonan kagem panggenanipun [[pendidikan]]. [[Pendidikan]] ning kene ora sadremo [[pendidikan]] biasa, ananging [[pendidikan tinggi]]. ya iku [[pendidikan]] sawise [[pendidikan formal]] setingkat [[Sekolah Menengah Atas]] ([[SMA]]).<ref name="kampus">{{id}} [http://www.lontar.ui.ac.id lontar UI] (dipunundhuh tanggal 24 juni 2012)</ref>
 
== Cathetan suku ==
11.296

besutan