Seniman: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(replaced: Cathetan Sikil → Cathetan sikil, film → filem)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
[[Gambar:Moore_Theatre_100_Years_-_Artis_03B.jpg|thumb|250px|contoh artis]]
'''Seniman''' utawa '''artis''' ya iku [[ahli]] [[séni]], utawa wong kang nduwèni bidang [[kérja]] ing dunia séni. Isa uga [[pényanyi]]; [[pémain filem]]; [[pélukis]] lan sapanunggalane.<ref name="internet1">{{id}}[http://artikata.com/arti-319655-artis.html artis] (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)</ref> naning karo mlakuning pérubahan [[zaman]], wong-wong awam biasa nyébut artis iku wong utawa hal kang ''[[diekspose]]'' ing [[media massa]], ananging anggépan iki kéliru.<ref name="internet2">{{id}}[http://bahasa.kompasiana.com/2011/12/18/pergeseran-makna-kata-artis/ pergeseran makna artis] (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)</ref>
 
== Cathetan sikil ==
{{reflist}}
 
11.291

besutan