Kadipatèn Pakualaman: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
alihkan cithakan
c (→‎Laladan kakuasaan: biyen, mbiyen -> biyèn, mbiyèn using AWB)
c (alihkan cithakan)
* [http://www.4dw.net/royalark/Indonesia/pakualam.htm Pakualaman ing basa Inggris]
 
{{rintisanStub}}
{{clear}}
<center>
11.291

besutan