Diego Godin: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
alihkan cithakan
c (→‎Atlético Madrid: tambah kat using AWB)
c (alihkan cithakan)
Nalika tanggal [[4 Agustus]] [[2010]], sawise Godin melu Villarreal - kanthi melu tandhing kaping 36 lan ngegolake kaping telu, bvanjur Godin melu [[Atlético Madrid]]. Dhèwèké dikontrak ing Atlético Madrid kurang luwih € 8 juta (utawa £ 6,6 yuta). Dhèwèké mbela tim iki kanthi resmi nalika mungsuh [[Inter Milan]], menang 2-0 ing [[Piyala Super Éropah]].
 
{{rintisanStub}}
{{reflist}}
 
11.325

besutan