Adriano Leité: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
alihkan cithakan
c (→‎top: entuk -> éntuk using AWB)
c (alihkan cithakan)
'''Adriano''' utawa lengkape '''Adriano Leite Ribeiro''' lair tanggal [[17 Februari]] [[1982]] ing [[Brazil]], dhuwure ya iku 189 cm, éntuk julukan '''L'Imperatore''' (The Emperor).
 
{{RintisanStub}}
 
[[Kategori:Pamain bal-balan Brasil|Ribeiro, Adriano Leite]]
11.291

besutan