Semantik: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
alihkan cithakan; panggantèn kosmètik
c (alihkan cithakan; panggantèn kosmètik)
'''Semantik''' (saking [[Basa Yunani]]: ''semantikos'', maringii tandha, wigati, saking têmbung ''sema'', [[tandha]]) inggih punika salah satunggaling cabang ngélmu [[Linguistik]] ingkang mliginipun nyinaoni babagan makna basa. Semantik adatipun dipungayutaken kaliyan kalih ngélmu linguistik sanes: ''[[sintaksis]]'', ngélmu babagan ngroncé tembung dados ukara, lan ''[[pragmatik]]'', ngélmu babagan basa utawa sandhi ingkang namung dipunginakaken ing wekadal tartemtu.
 
{{rintisanStub}}
 
[[Kategori: Linguistik]]
[[Kategori:Paramasastra]]
11.296

besutan