Telkomsel: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
alihkan cithakan
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (alihkan cithakan)
'''Telkomsel''' ya iku salah siji parusahaan operator [[tilpun]] ing [[Indonesia]].
 
{{rintisanStub}}
11.291

besutan