Saos: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
alihkan cithakan; panggantèn kosmètik
c (mbusak Kategori:Bumbu (HotCat))
c (alihkan cithakan; panggantèn kosmètik)
[[FileGambar:Lunch sauces.jpg|thumb|[[Samosa]] dibarengi patang werna saos]]
 
'''Saos''' inggih punika cuwèran ingkang kenthel kados [[pasta]] ingkang kadamel saking [[bubur]] woh-wohan warni [[abang|abrit]]. Saos punika ginanipun kanggé campuran [[panganan]] kadosta [[mie]], [[gorengan]], [[bakso]], lan sanès-sanèsipun supados raosipun langkung eca.
 
{{RintisanStub}}
 
[[Kategori:Saos]]
11.291

besutan