Pasisir Pulau Merah: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
alihkan cithakan; panggantèn kosmètik
c (+ kat kanggo dipriksa using AWB)
c (alihkan cithakan; panggantèn kosmètik)
Pantai Pulau Merah ya iku salah sawijine pantai ing pesisir [[Kabupatèn Banyuwangi|Banyuwangi]]. Pantai kagugang jenèng bukit cilik ijo iku dumugung cedhak pantai. Lokasi Pantai ing desa [[Sumberagung]], [[Pesanggaran]], Banyuwangi, [[Jawa Wetan]] <ref>[http://www.utiket.com/id/obyek-wisata/banyuwangi/312-pulau_merah.html Pantai Pulau Merah ing Kabupatènn Banyuwangi]</ref>. Saka kadohan menyang tengah kutha jarake kira-kira 60 kilometer . Kanggo nggayuh lokasi iki punika butuhaké tabuh 2,5 jam saka pusat kabupatèn Banyuwangi <ref>[http://www.banyuwangibagus.com/2013/08/pesona-pantai-pulau-merah.html Pantai Pulau Merah]</ref>.
 
== Cathetan suku ==
{{Reflist}}
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.utiket.com/id/obyek-wisata/banyuwangi/312-pulau_merah.html Pantai Pulau Merah ing Kabupatènn Banyuwangi]
* [http://www.banyuwangibagus.com/2013/08/pesona-pantai-pulau-merah.html Pantai Pulau Merah]
 
{{rintisanStub}}
 
[[Kategori:Artikel Wiki Mrebawani]]
11.311

besutan