Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

41 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: busak "bali menyang"
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎Pranala njaba: busak "bali menyang")
{{Kabupatèn Klaten}}
{{Jawa Tengah}}
 
-
*Bali menyang: [[Kabupatèn Klathen]]
 
[[Kategori:Kabupatèn Klathen]]
352.737

besutan