Jatiyasa, Karanganyar: Béda antara owahan

45 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: busak "bali menyang"
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎Pranala njaba: busak "bali menyang")
{{Kabupatèn Karanganyar}}
{{Jawa Tengah}}
 
-
*Bali menyang: [[Kabupatèn Karanganyar]]
 
[[Kategori:Kabupatèn Karanganyar]]
352.737

besutan