Kabupatèn Sarmi: Béda antara owahan

103 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
busak "bali menyang"
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala Jaba → Pranala njaba)
(busak "bali menyang")
# [[Sarmi, Sarmi|Sarmi]]
# [[Tor Atas, Sarmi|Tor Atas]]
 
== Mangga Kapurih Ugi Mriksani ==
 
* [[Daftar Laladan Tingkat II]]
 
== Pranala njaba ==
{{Kabupatèn Sarmi}}
{{Papua}}
 
'''''Bali menyang:''''' [[Papua]]
 
[[Kategori:Daftar Laladan Tingkat II]]
352.737

besutan