Kabupatèn Mamberamo Raya: Béda antara owahan

112 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
busak "bali menyang"
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
(busak "bali menyang")
# [[Benuki, Mamberamo Raya|Benuki]]
# [[Sawai, Mamberamo Raya|Sawai]]
 
== Mangga Kapurih Ugi Mriksani ==
 
* [[Daftar Laladan Tingkat II]]
 
== Pranala njaba ==
{{Kabupatèn Mamberamo Raya}}
{{Papua}}
 
'''''Bali menyang:''''' Provinsi [[Papua]]
 
[[Kategori:Daftar Laladan Tingkat II]]
352.737

besutan