Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

44 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: busak "bali menyang"
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎Pranala njaba: busak "bali menyang")
{{Kabupatèn Kulonpraga}}
{{DI Yogyakarta}}
 
-
*Bali menyang: [[Kabupatèn Kulonpraga]]
 
[[Kategori:Kabupatèn Kulonpraga]]
352.737

besutan