Munggah wuwungan: Béda antara owahan

48 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Sesajen: busak "bali menyang"
c (→‎Sesajen: kudhu -> kudhu using AWB)
(→‎Sesajen: busak "bali menyang")
*[[Pari]] secukupe
*[[Kelapa]] [[seiji]] uga [[bendhera]]
 
'''''bali menyang:''''' [[Upacara adat Jawa]]
 
[[Kategori:Budaya Jawa]]
352.737

besutan