Hendrik Antoon Lorentz: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: busak "bali menyang"
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎Cathetan suku: busak "bali menyang")
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Fisika]]
[[Kategori:Lair 1853]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan