Kopi Lampung: Béda antara owahan

37 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Lirik: busak "bali menyang"
c (→‎Lirik: yen -> yèn using AWB)
(→‎Lirik: busak "bali menyang")
''Koor''<br>
''Koor''-><br>
----
Bali menyang:
* [[Didi Kempot]]
 
[[Kategori:Tembang]]
352.737

besutan