Jawa Wétan: Béda antara owahan

36 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Bidang ulah raga: busak "bali menyang"
c (Bot: Ngganti katégori Geografi Indonésia karo Géografi Indonésia)
(→‎Bidang ulah raga: busak "bali menyang")
* [[Rudy Hartono]]
* [[Alan Budikusuma]]
 
'''''Bali menyang:''' [[Indonésia]]
 
{{Jawa Wétan}}
{{Propinsi Indonésia}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Propinsi Indonésia]]
[[Kategori:Géografi Indonésia]]
 
 
{{stub}}
348.872

besutan