Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

46 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: busak "bali menyang"
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎Pranala njaba: busak "bali menyang")
{{Kabupatèn Gunung Kidul}}
{{DI Yogyakarta}}
 
-
*Bali menyang: [[Kabupatèn Gunung Kidul]]
 
[[Kategori:Kabupatèn Gunung Kidul]]
352.737

besutan