Ruwatan: Béda antara owahan

48 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Sesajèn: busak "bali menyang"
c (→‎Sesajèn: kudhu -> kudhu using AWB)
(→‎Sesajèn: busak "bali menyang")
 
Yen kanggo tolak bala utawa mbuang sial wong sing ngalami sukerta, wong sing diruwat kudu njalani [[siraman]] banyu suci lan nggunting rambut, rambute banjur dilarung ing segara.
 
'''''bali menyang:''''' [[Upacara adat Jawa]]
 
[[Kategori:Budaya Jawa]]
352.737

besutan