Allah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
<Rujukan/>
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Tuhan]]
* [[Islam]]
348.872

besutan