Arianna Teoh Lai Poh: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
'''Arianna Teoh Lai Poh''' iku pamenang pamilihan Ratu Cantik [[Malaysia]] ing taun [[1997]]. Dhèwèké dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, déning anggota juri. Kenya iki bisa [[basa Melayu]], [[basa Inggris]] lan [[basa Mandharin]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Miss Malaysia]]
 
348.872

besutan