Aténa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen)
(replaced: bangunan → yasan, Daftar → Pratélan, dasar → dhasar, kuno → kuna, Museum → Musiyum (3), persegi → pasagi, prestasi → prèstasi)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
* Kampus tuwa [[University of Athens]], ing [[Panepistimiou Street]],
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Pratélan Kutha krajan]]
* [http://www.greece-travel-guide.de/greeceathens.html Athen]
352.737

besutan