Badan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen)
c (→‎top: kewan, kèwan -> kéwan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
Ilmu kang nyinaoni fungsi badan diarani [[anatomi manungsa|anatomi]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Cacat]], [[Penyakit]], [[Darurat]], [[Mikrotrauma]], [[Trauma fisik|Trauma]]
** Gegayutan karo mayit: [[Panguburan]], [[Kremasi]], [[Kepatèn]], [[Pambalutan]], [[Mumi]], [[Nekrofilia]], [[Pakurmatan tumrap wong mati]]
352.737

besutan