Banaran, Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
'''Banaran''' iku [[désa]] ing [[Delanggu, Klathèn|Kecamatan Delanggu]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]][[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Delanggu, Klathèn]]
* [[Kabupatèn Klathèn]]
352.737

besutan