12 Juni: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
nambahin {{commonscat}}; panggantèn kosmètik
c (nambahin {{commonscat}}; panggantèn kosmètik)
''' 12 [[Juni]] ''' punika, dinten ingkang kaping 163 utawi 164 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigatos ==
* {{Berita
|tgl = [[2013]]
|ber = '''[[Jiroemon Kimura]]''', jalmi paling sepuh ingkang kacathet salebetipun sajarah, tilar donya ing yuswa 116 taun, 54 dinten.
|n2 = Japan Today
}}
* {{Berita
|tgl = [[2013]]
|ber = Sapérangan èlmuwan manggihaken '''[[Lapisan Loro|lapisan Kalih]]''', bagéyan [[kornea]] jalmi ingkang dèreng dipunkawruhi sadèrèngipun.
|n2 = MSN
}}
* {{Berita
|tgl = [[2013]]
|ber = '''[[Karusuhan Jeddah 2013|Karusuhan]]''' ingkang dumados ing [[Konsulat Jèndral Républik Indonésia]] ing [[Jeddah]] niwasaken 1 tiyang [[Tenaga Kerja Indonésia|ténaga kerja Indonésia]].
* Dinten Rusia ing [[Federasi Rusia]]
 
== Wiyosan ==
* [[1960]] - [[Heri Dono]]
 
== Séda ==
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:12 June}}
:[[11 Juni]] – 12 Juni – [[13 Juni]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
{{Commonscat|12 June}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
11.296

besutan