Allan Hills 84001: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala Njaba\b +Pranala njaba)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala Njaba\b +Pranala njaba))
{{Refend}}
 
== Pranala Njabanjaba ==
* [http://www.jpl.nasa.gov/snc/alh.html NASA - The ALH 84001 Meteorite]
* [http://www.lpi.usra.edu/lpi/meteorites/alhnpap.html Allan Treiman's dissection of ALH84001 literature for the non-specialist]
352.737

besutan