Parembugan:Kembang sepatu: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
:Nèk nèng nggonku ngarani sih kembang sepatu, nanging mbokmenawa iku pengaruh basa Indonesia. Coba takon [[:id:user:Kembangraps|user:Kembangraps]]. Dhèwèké mesthi ngerti. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 09:23, 5 April 2008 (UTC)
 
Lho, aku mau esok wis nulis jawapan, kok ra njedhul ya? Tak nulis nganggo "ngoko mahasiswa" ya, ra isa basa. Sing aku ngerti, ning Sala diarani worawari (nganggo kembang yen sing dikarep kembange). Embuh, piye isa diarani basa Jawa kembang sepatu, ora ngerti etimologine (basa Jawane apa ta?). Sing lucu ning seka situs depkes kuwi, dheweke ngarani kembang sepatu nggo H. rosa-sinensis, ning worawari gantung nggo H. schizopetalus. Kok ora "kembang sepatu gantung"? Biasane, sing nganggo/diarani kembang sepatu ning artikel bhs Indonesia ya mung H. rosa-sinensis. Sok2 H. schizopetalus ya diarani ngono (meh padha, tur padha2 sok ana ning taman). Ning genus Hibiscus diganti worawari kayane ora isa, contoh soale, waru (H. tiliaceus) lan ramirosela (H. sabdariffa) ora tau diarani worawari. Muga2 cetha. [[Panganggo:Kembangraps|Kembangraps]] 11:57, 8 April 2008 (UTC)
 
==Artikel Depkes==
32

besutan