Alkohol: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bCathetan Sikil\b +Cathetan sikil)
(→‎Cathetan Sikil: alih kategori using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bCathetan Sikil\b +Cathetan sikil))
'''Alkohol''' sajrone [[kimia]] ya iku [[senyawa organik]] kang duweni gugus fungsional hidroksil ([[-OH]]) kaiket ing [[atom karbon]]. Sacara khusus, pusat karbon kudu [[jenuh]], nduweni ikatan tunggal karo telu ikatan taom kang liya.<ref name="interne1">[http://id.shvoong.com/exact-sciences/physics/2280868-pengertian-alkohol/#ixzz2ADIHupzB], kaunduh (24/10/12).</ref>
 
==Cathetan Sikilsikil==
{{reflist}}
 
352.737

besutan