16 Agustus: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
nambahin {{commonscat}}; panggantèn kosmètik
c (nambahin {{commonscat}}; panggantèn kosmètik)
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1960]] - [[Siprus]] mardika saking [[Britania Raya]].
 
== Wiyosan ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[15 Agustus]] – 16 Agustus – [[17 Agustus]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
{{Commonscat|16 August}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
11.291

besutan