Pembuluh Darah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bCathetan Suku\b +Cathetan suku)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bCathetan Suku\b +Cathetan suku))
# Ngelu lan pingsan, amergi penurunan aliran getih, denyut utawa irama jantung ingkang abnormal utawi amergi kemampuan ngompo ingkang ala, saged nyebapaken ngelu lan pingsan. Gejala punika saged dipunsebap kaliyan penyakit [[otak]] utawi [[saraf balung wingking]] utawi saged tanpa sebap ingkang serius.<ref name="internet1"/>
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{Reflist}}
{{anatomi-stub}}
348.872

besutan