1953: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
nambahin {{commonscat}}; panggantèn kosmètik
c (Bot: Migrating 158 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q18585 (translate me))
c (nambahin {{commonscat}}; panggantèn kosmètik)
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
{{Commonscat}}
11.303

besutan