Basa Walanda: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
{{clr}}
 
== DelengenUga ugadelengen ==
{{InterWiki|code=nl}}
{{wiktionary}}
352.737

besutan