Bawang godhong: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani)
(replaced: Pranala jawi → Pranala njawi)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani))
</gallery>
 
== PirsaniUgi ugipirsani ==
* [[Bawang prei]]
* [[Daun bawang]]
348.872

besutan