1985: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
nambahin {{commonscat}}; panggantèn kosmètik
c (Bot: Migrating 168 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2431 (translate me))
c (nambahin {{commonscat}}; panggantèn kosmètik)
| taun+1 = 1986 | taun+2 = 1987 | taun+3 = 1988 | taun+4 = 1989 |
taun+5 = 1990 | dasawarsa-1 = 1970 | dasawarsa = 1980 | dasawarsa+1 = 1990 |
abad-1 = 19 | abad = 20 | abad+1 = 21 }}
== Prastawa ==
*
 
== Lair ==
== Seda ==
*
{{Commonscat}}
11.296

besutan