1 Januari: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
nambahin {{commonscat}}; panggantèn kosmètik
c (nambahin {{commonscat}}; panggantèn kosmètik)
* [[1912]] - [[Taiwan]] dipundéklarasèkaken minangka negari.
* [[1915]] - Parusahaan farmasi misuwur saking [[Jerman]], [[Bayer]], ndamel [[aspirin]] awangun tablet, sakdèrèngipun awangun puyer.
* [[1916]] - Kanggé ingkang kaping sepindhah, [[getih|rah]] ingkang sampun dipunsimpen lan dipunasrepaken dipunanggé [[transfusi]].
* [[1947]] - Perang gangsal dinten gangsal dalu antawis tentara Indonésia nglawan [[Walanda|Walandi]] ing Kitha [[Palembang]].
* [[1984]] - [[Brunei]] dados nagara mardika.
* Dinten perdamaian donya.
* HUT Kodam II Sriwijaya
* [[Haiti]] - Dinten [[Kamardikan]]
* [[Sudan]] - Dinten [[Kamardikaan]]
* [[Kuba]] - Dinten Pambebasan
* Dinten dados [[Taiwan]]
* Dinten dados [[Slovakia]]
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher Kadadéyan]]
{{Commonscat|1 January}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan|Januari]]
11.292

besutan