Tarnowskie Góry: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
nambahin {{commonscat}}; panggantèn kosmètik
(→‎top: Polen using AWB)
c (nambahin {{commonscat}}; panggantèn kosmètik)
| Alamat<br />balé kutha: || ...<br />... {{PAGENAME}}
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: ||
|-
! colspan="2" | Pulitik
 
'''Tarnowskie Góry''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Tarnowitz'') iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 61.566 jiwa.
 
{{Poland-geo-stub}}
{{Commonscat}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polen]]
 
 
{{Poland-geo-stub}}
11.370

besutan