Brahma: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani))
Miturut ajaran [[agama Hindhu]], '''Brahma''' {{Sanskerta|ब्रह्मा|Brahmā}} punika Déwa pangripta. Salebetipun filsafat [[Adwaita]], panjenenganipun dipunpirsani minangka salah satunggil manifèstasi saking [[Brahman]] (sebatan [[Hyang]] salebetipun konsèp [[Hindhuisme]]) ingkang kagungan gelar minangka Déwa pangripta. Déwa Brahma asring dipunsebat-sebat salebetipun kitab ''[[Upanishad]]'' lan ''[[Bhagawadgita]]''.
 
== PirsaniUgi ugipirsani ==
* [[Déwa Hindhu]]
* [[Hindhu]]
352.737

besutan