Brigadir Jéndral: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (→‎Asal mula migunakaké tembung Brigadir: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Brigadir Jéndral''' iku pangkat paling endhèk ing tataran [[perwira tinggi]] ing [[TNI Angkatan Dharat]], saliyané iku ''Brigadir Jéndral'' dianggo uga déning [[Korps Marinir]], [[TNI Angkatan Laut]]. Kang nyandhang pangkat iki nganggo tandha pangkat kanthi bintang siji. Pangkat iki setara karo [[Laksamana Pertama]] ing lingkungan [[TNI Angkatan Laut]] (saliyané [[Korps Marinir]]) lan [[Marsekal Pertama]] ing lingkungan [[TNI Angkatan Udhara]].
 
=== DelengenUga ugadelengen ===
* [[Jéndral]]
* [[Tandha pangkat militèr]]
352.737

besutan