Bèg: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (Murbaut ngalih kaca Bèk nyang Bèk (bal-balan): ganti judul)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* [[Lilian Thuram]]
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Posisi (bal-balan)|Posisi jroning bal-balan]]
 
352.737

besutan