Bètléhem: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: busak "bali menyang")
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
<references/>
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Beit Jala]]
 
348.872

besutan