Cahya: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (alihkan cithakan; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* anihilasi partikel-[[antipartikel]]
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Fourier optik]]
 
352.737

besutan