Cékoslowak: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (Éropah using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Cékoslowakia''' ('''Céko-Slowakia''') utawa sok-sok diéja minangka '''Cékoslovakia''' ([[basa Ceko]]: ''Československo'', [[basa Slowakia]]: ''Česko-Slovensko''/sadurungé 1990 ''Československo'') iku sawijining [[nagara]] ing [[Éropah]] Tengah sing madeg saka taun [[1918]] tekan taun [[1992]] (kejaba ing mangsa [[Perang Donya II]]). Nalika tanggal [[1 Januari]] [[1993]], nagara iki pecah sacara damai dadi [[Cékia]] lan [[Slowakia]], sing sadurungé ditepungi minangka ''[[Pegatan Bludru]]'', mèmper karo analogi [[Révolusi Bludru]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Dhaptar Présidhèn Cekoslovakia]]
 
352.737

besutan