Dakar: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
Tidak ada ringkasan suntingan
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Dakar''' iku [[kutha krajan]] sisan [[kutha]] paling gedhé ing [[Senegal]]. Padunungé ana kira-kira 1.000.000 jiwa. Dakar uga kondhang minangka panggonan finis balap mobil taunan kang misuwur, [[Reli Paris-Dakar]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Monumèn Renaisans Afrika]]
 
352.737

besutan