Harderwijk (Gelderland): Béda antara owahan

35 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: de, en, fr, id, it, li, sv, vo)
c
'''Harderwijk''' iku sawijining ''gemeente'' ing provinsi [[Gelderland]], [[Walanda]].
 
{{GemeentenGelderland}}
[[de:Rhenen]]
 
[[en:Rhenen]]
[[Kategori:Gemeente ing Walanda]]
[[fr:Rhenen]]
 
[[id:Rhenen]]
[[nl:Harderwijk (Gelderland)]]
[[it:Rhenen]]
[[li:Rhenen]]
[[nl:Rhenen]]
[[sv:Rhenen]]
[[vo:Rhenen]]