Dhéwan Kaamanan PBB: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* [[UNTAC]] : Pasukan sementara ing [[Kamboja]]
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Perserikatan Bangsa-Bangsa]]
* [[Sidang Umum PBB]]
348.872

besutan