Eksekutif: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* [[Sistem semi-presidensiil]]
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Kepala nagara]]
* [[Kepala pamaréntahan]]
352.737

besutan