Fredrikstad: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (Bot: Panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Fredrikstad''' punika '''[[Dhaftar désa ing Norwegia|désa]]''' dumunung ing nagara [[Norwegia]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Dhaftar désa ing Norwegia]]
 
352.737

besutan