Geneng, Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
'''Geneng''' iku [[désa]] ing [[Prambanan, Klathèn|Kecamatan Prambanan]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]].
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Prambanan, Klathèn]]
* [[Kabupatèn Klathèn]]
352.737

besutan